Bractwo Ludów Bałtyckich
Tutaj piszmy nasze propozycje co do strony internetowej...
Osobiście chciał bym wnieść "kartę członka" - tak to nazwę. Chodzi mi o to aby zamiast, tak jak to było dotychczas, wstawiania samego zdjęcia danej osoby i podpisania go jego imieniem historycznym, zrobić taką jakby kartotekę. Wyglądało by to tak że byłby button z imieniem historycznym, po czym otwierała by się jego "karta" w której zawierał by się opis danej osoby (czym walczy, czym się zajmuje w bractwie, trochę o tym co zrobił dla drużyny itp. a ponadto było by kilka jego zdjęć poustawianych gdzieś obok tekstu.
Co o tym myślicie ?
Dobry pomysł, z tym że teraz trzeba zrobic sobie szybkie datowanie sprzetu, ale weżmę ten pomysł pod uwage na wiecu, poza tym myślę że może to stworzyć pełniejszy obraz naszej rekonstrukcji.
Dobrze, że założyłeś ten wątek, sam miałem założyć ale zapominałem, co do karty, jest to świetny pomysł, ze zrobieniem nie ma problemu gorzej z datowaniem, ale po to jest Rikis aby pomagać. co do stronki ciężko mi wymyśleć fajny wygląd samemu, czekam na wskazówki i linki.
Ja od początku nie chciałem tego wyglądu. A te liście-paskudne.
Jeżeli chcesz robić layout'a ze zdjęć z góry zamkowej, to życzę panu udanego lotu ... Moim zdaniem jest to beznadziejny pomysł. Chyba, że mówisz o jakichś innych fotach których nawet w życiu na oczy nie widziałem...
Nie po głębszym zastanowieniu masz racę Mantvydasie, jeżeli chodzi o layouta to porozmawiam z moim znajomym z bractwa sanockiego który bardzo dobrze rysuje, co zresztą mozna podziwiać na stronie Sanoka, mam nadzieję, że nam pomoże a może sam by się skusił o zrobienie jakiejś grafiki.
aj kokosz, czemu ty tylko zgadzasz się z matvydasem, nie rozumiem tego. Jestem zniesmaczony takim zachowanie podobnie jak mówieniem o tym, że coś się zrobi a nawet nie próbuje.
Myślisz ze slucham Mantvydasa, przypatrz się zdjeciom jeżeli mają być layoutem to na nich nicn bedzie widac chyba ze stronę zrobisz przezroczystą, zresztą pytałem innych ludzi którzy zajmują się robieniem grafik na stronach internetowych i też uznali to za głupi pomysł. Zdjęcie może być banerem ale niczym więcej i Arvydasie sam wiesz że tak jest.
Padł pomysł od Mantvydasa zrobienia karty, to jest dobry pomysł mimo że ściądnięty z drakonii lepsze to niż ściągać coś od Galindów
(wiem znów naraziłem się wypowiadając zabronione słowo). czekam na tekst, który chcecie umieścić, no i zdjęcia.